30 november 2021 Caroline van de Ven

To gather….. together…. to get there!

 

Van harte welkom bij deze workshop TOGETHER die Evert en ik samen aanbieden, 5Ritmes dansen in combinatie met Eckhart Tolle Teachings. Wat is er belangrijker in deze donkere, kille  dagen dan  to gather….  together …. to get there! Het licht in ons ontdekken, de schoonheid van het donker ervaren, het oude achterlaten, het nieuwe verwelkomen en vooral tijd en aandacht delen met elkaar… We are The World… hoe doen we dat in deze hectische tijd?

Gedurende de workshop maken we afwisselend gebruik van lichaamswerk, dansen, meditatie, mindfulness, visualisatie, ontspanning- en ademhalingsoefeningen, beeldend werk, rituelen, muziek en humor. Together…. een feest van levenskunst…

Even de regels waarbinnen wij onze volle vrijheid bewegen:
We hebben corona aanpassingen per 28 november: 1,5m afstand verplicht, mondkapje in het café verplicht en een kleine groep dansers. De groep bestaat uit maximaal 14 dansers (incl. Evert en mij en crew).

QR scan bij binnenkomst (meld je alsjeblieft bij mij als dit een probleem is!)
Nog steeds je handen wassen.
Verschijnen in je danskleren, niet omkleden in de ruimte.

Ik ben verplicht een QR code te scannen. Ik doe dit zeer tegen mijn wil, maar ik moet de regels volgen, anders mag ik helemaal geen dansen geven en dat lijkt me een ramp…

Deze workshop is met aanmelding en betaling vooraf. Je kunt je alleen aanmelden als je je committeert aan de regels die door de corona-omstandigheden gelden en je je daarnaast ook bewust bent dat we begeleiden en les geven, we oefenen, we leren hoe we de 5Ritmes en de Eckhart Tolle Teachings in ons lijf kunnen laten groeien en ontwikkelen, hoe we de 5Ritmes en Eckhart Tolle Teachings de basis kunnen laten vormen van ons dagelijks leven.

Als je je niet kunt committeren aan de corona voorwaarden, of aan een lerende instelling dan hebben we daar alle begrip voor, maar dan is deze workshop misschien even niet de juiste plek voor jou.

Hier klikken voor het aanmeldingsformulier… graag invullen en verzenden.

Na betaling is je aanmelding compleet. Je krijgt hier GEEN bevestiging van. Als het vol is en je op de wachtlijst terecht komt krijg je hier WEL bericht van. Een eventueel reeds betaald bedrag wordt dan meteen teruggestort.

Praktische informatie:

Datum: 28, 29, 30 december 2021
Tijd: elke dag van 10.00 uur -17.00 uur
Lokatie: Wilderniscafé de Waard van Kekerdom, Weverstraat 94, Kekerdom
Prijs: €175
IBAN is NL09 ASNB 0781 3090 34
(LET OP: Mijn Triodosrekening van SoulRebel is al 2 jaar gesloten!)

 

Caroline van de Ven

Caroline van de Ven is 5Ritmes® docent en lid van de 5Rhythms Teachers Association (5RTA). Zij werd opgeleid door Jonathan Horan, zoon van Gabrielle Roth, de moeder van de 5 Ritmes®. Voorheen werkte Caroline als fysiotherapeut, klassiek homeopaat en beeldend kunstenaar. Tevens is zij geschoold in Gestalttherapie, lichaamsgerichte therapie, wetenschappelijk medisch onderzoek en diverse dansvormen (klassiek, beat- & jazzballet). Ook deed zij een opleiding Rouwverwerking om mensen in de dans te kunnen begeleiden bij verlies (verlies van een geliefde door overlijden, maar ook verlies van gezondheid, werk, relatie, etc.). Momenteel geeft en organiseert zij 5 Ritmes® lessen, workshops en lezingen. Daarnaast assisteert zij collega’s bij hun workshops in binnen- en buitenland. Haar thuisbasis is in Beek-Ubbergen, vlakbij Nijmegen; van daaruit reist zij graag, ze geeft ook les in Zuid-Limburg en incidenteel in Keulen en Düsseldorf in Duitsland en in Linz in Oostenrijk. Het dansen van de 5 Ritmes®, bewegend mediteren, is haar leefstijl geworden.