Er zijn jaren geweest dat we rondom kerst niet hebben mogen dansen… dat was een hele ervaring en het had een impact die soms nog steeds wordt onderschat.

Mijn behoefte om te dansen is groot, mijn behoefte om te dansen met kerst is nog groter… ik heb de dans door alle 5Ritmes heen nodig, om in de steeds turbulentere wereld in mijn lijf aanwezig te kunnen zijn,  om mijn hart te kunnen blijven volgen, om creatief te blijven, om steeds weer nieuwe ruimte te kunnen vinden, om te zien wat er om mij heen gebeurt zonder af te stompen…

Ik zou niet weten hoe mijn leven eruit zou zien als ik niet de 5Ritmes zou kunnen of mogen dansen…

Er is geen mooier moment om te dansen dan de in donkere dagen voor kerst; dansend het licht tegemoet; ons hele lijf, ons hart, onze mindset, onze ziel en spirit bewegen naar het licht.

Samen dansen, daarmee licht brengen aan al wat ademt…

Uitnodiging:

  • Graag een kaars meenemen in een potje (vanwege veiligheid)
  • Graag witte (lichte) danskleding dragen

Momenteel uitverkocht. Stuur een e-mail naar info@soulrebel.eu als je op de wachtlijst wilt. Je krijgt bericht als er een plek vrij komt.

X
X