Algemene voorwaarden

Op het gebruik van deze website en bij deelname aan ons programma is de AVG van toepassing.

Als je bij SoulRebel danst conformeer je je met de volgende voorwaarden en afspraken:

Annulering
Bij de organisatie van workshops, cursussen en jaargroepen gaat SoulRebel financiële en prestatie verplichtingen aan. Om deze reden is je aanmelding niet vrijblijvend en zijn er annuleringsvoorwaarden. Annuleren kan telefonisch of per e-mail. Belangrijk: het niet betalen van de kostprijs geldt niet als annulering.

• Indien je annuleert tot 4 weken voor aanvang van de geboekte workshop/cursus/ jaargroep ontvang je 90% van het betaalde bedrag retour. Er zal ten minste € 35,- annuleringsvergoeding  ingehouden worden.

• Indien je annuleert tussen 4 en 2 weken voor aanvang van de geboekte workshop ontvang je 50% van het betaalde bedrag retour.

• Indien je annuleert binnen 2 weken voor aanvang van de geboekte workshop ontvang je 25% van het betaalde bedrag retour.

• Indien je een geboekte wekelijkse les annuleert is er geen restitutie mogelijk.

Aansprakelijkheid
SoulRebel draagt zorg voor een geschikte dansomgeving. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor jouw gezondheid. Ben je onder behandeling van een arts en/of gebruik je medicijnen? Neem dan voor deelname contact met SoulRebel op.

De danslocatie is doorgaans niet toegankelijk voor derden. SoulRebel is niet verantwoordelijk voor jouw persoonlijke spullen. SoulRebel raadt je aan om geen kostbaarheden mee te nemen, en die je wel bij je hebt mee de danszaal in te nemen.

SoulRebel is niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade.

Inhoud
Voor alle workshops, cursussen en jaargroepen geldt: aanmelding en betaling vooraf volgens in de info vermelde procedure.

Voor wekelijkse lessen bij voorkeur aanmelding en betaling vooraf; kaartjes kopen aan de kassa kan ook, losse of strippenkaart. Strippenkaart is persoonsgebonden en 1 jaar geldig, vaste partners mogen een strippenkaart delen.

Graag verschijnen in je danskleren, niet omkleden in de dansruimte.
Niet met schoenen aan de dansruimte betreden.

Geen parfums of andere sterk ruikende producten (deo’s!) gebruiken.

Mobieltjes zijn uit of staan op stil en blijven gedurende de hele cursus in de tas. Ook in de pauzes geen mobiel gebruik in de dansruimte! Geen Shazam.

Belangrijk: We bewegen de 5Ritmes; geen yoga, contactimpro, tango, biodanza, dating of wat dan ook. Daar zijn andere plekken voor.

Je komt alleen als je goed gezond bent! Zo zorgen we voor onszelf en voor elkaar!

X
X