Jaargroep zit bijna vol. Aanmelden kan alleen nog
voor andere gender dan vrouwen via een mailtje naar: info@soulrebel.eu

Deze jaargroep is een uitnodiging voor iedereen die voelt dat de 5Ritmes meer betekenen dan heerlijk dansen op geweldige muziek. Voor deze jaargroep ben ik op zoek naar dansers die steeds weer verbaasd zijn over de grootse simpelheid en diepgang van flow, staccato, chaos, lyrisch en verstilling, die de uniek persoonlijke kracht van de ritmes willen voelen door ze keer op keer te bewegen en nieuwsgierig durven zijn naar zelfontmoeting en authenticiteit.

Gabrielle Roth, de moeder van de 5Ritmes zei: “Movement is my medicine, my meditation, my metaphor and my method, a living language we can rely upon to tell us the truth about who we are, who we are with, and where we are going. There is no dogma in the dance.”

Zij gaf ons een plattegrond, ‘a map’ van de ritmes; van hieruit ontwikkelde zij vele plattegronden die zij samenbracht in medicine mandala’s, waarin de ritmes laten zien wat zij vertegenwoordigen, waarin zij ons uitnodigen en uitdagen: onderzoeken van beweging, emoties, levensfases, de kracht van zijn en ons vermogen om te voelen, te weten, te zien en te helen. Zelfontmoeting en reflectie; body, heart, mind, soul en spirit; maps to ecstasy – het leven dansen!

In de jaargroep komen we van september 2022 t/m juni 2023 elke tweede zaterdag van de maand (behalve april 2023, dan is het de 3e zaterdag) bij elkaar, steeds met dezelfde groep dansers. We leren onszelf beter kennen en ook elkaar. Elke danser danst zijn/haar dans en vormt ook een spiegel voor de ander… we ondersteunen en gebruiken elkaar… dansend ontdekken we stukjes en beetjes van onze eigen, persoonlijke waarheid, onze eigen unieke kleur; in relatie met onszelf, met een ander en met de wereld om ons heen.

Deelnemen aan deze jaargroep is een intensieve duik in de 5Ritmes en een diepte-investering in jezelf. Van harte welkom om er uit te halen wat er in zit!

Praktische informatie:

10 zaterdagen van 10.00-17.00 uur.

Data 2022: 10 september, 8 oktober, 12 november, 10 december

Data 2023: 14 januari, 11 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei en 10 juni

Deelnemers: min. 8 – max. 20

Prijs: € 750, je krijgt bij aanmelding maandelijks een factuur van €75. Meer betaling info bij aanmelding.

Lokatie: Waard van Kekerdom, Weverstraat 94, Kekerdom

Jaargroep zit bijna vol. Aanmelden kan alleen nog voor andere gender dan vrouwen via een mailtje naar: info@soulrebel.eu

X
X