15 februari 2022 Caroline van de Ven

Doe mee met de 5Ritmes workshop: Into the Wild

Welkom bij de 5Ritmes workshop Into the Wild!

Klik ter introductie op de quote van Gabrielle Roth voor een inspirerend filmpje over embodiment, leven vanuit je lijf…

There’s a billion miles of unexplored wilderness between the head and the feet of any given person . ~ Gabrielle Roth ~ 

Daar gaan we mee aan de slag! In deze workshop gebruiken we Gabrielle Roth’s 5Ritmes flow, staccato, chaos, lyrical en verstilling als onze betrouwbare gids en aanmoedigende ondersteuning bij onze dans de jungle in, onze eigen jungle, om daar stukjes en beetjes van onze eigen unieke wildernis te verkennen aan de hand van de elementen aarde, vuur, water, lucht en ether.

Met nieuwsgierige ogen en een open hart zullen we de wildernis in ons en om ons heen bewegen en ervaren, zullen we elk element op hun kostbare waarde weten te schatten, zullen we voelen wat elk element ons te bieden heeft en hoe elk element ons dagelijks leven verrijken kan. 

Met de ritmes in ons lijf kunnen we oefenen te vertrouwen op onze avontuurlijke voeten waar ze ook zijn en waar ze ons ook brengen,  leren we waarheidsgetrouw te leven vanuit ons onstuimige, sprankelende hart, oefenen we overgave aan onrustige, vertroebelende draaikolken die in ons leven en nodigen we onszelf uit onze luchtige, speelse ziel onophoudelijk te kietelen.

Deze reis door onze magische wildernis dansen we samen, bewegend naar wie we in wezen zijn, op weg naar het onzichtbare dat ons en de wereld ten diepste verbindt.

Zin om mee te doen? Dat kan als je minimaal vijf keer bij mij 5Ritmes hebt gedanst of minimaal drie 5Ritmes weekenden workshop ervaring hebt bij mij of andere geaccrediteerde 5Ritmes docenten.

 

Praktische informatie:
Data: 
26 maart, 9 en 16 april 2022

Tijden: Drie zaterdagen van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Prijs: €175, mits aangemeld en betaald voor 15 maart 2022, daarna €190.

Lokatie: Waard van Kekerdom, Weverstraat 94, Kekerdom

Aanmelding via deze link

 

 

Caroline van de Ven

Caroline van de Ven is 5Ritmes® docent en lid van de 5Rhythms Teachers Association (5RTA). Zij werd opgeleid door Jonathan Horan, zoon van Gabrielle Roth, de moeder van de 5 Ritmes®. Voorheen werkte Caroline als fysiotherapeut, klassiek homeopaat en beeldend kunstenaar. Tevens is zij geschoold in Gestalttherapie, lichaamsgerichte therapie, wetenschappelijk medisch onderzoek en diverse dansvormen (klassiek, beat- & jazzballet). Ook deed zij een opleiding Rouwverwerking om mensen in de dans te kunnen begeleiden bij verlies (verlies van een geliefde door overlijden, maar ook verlies van gezondheid, werk, relatie, etc.). Momenteel geeft en organiseert zij 5 Ritmes® lessen, workshops en lezingen. Daarnaast assisteert zij collega’s bij hun workshops in binnen- en buitenland. Haar thuisbasis is in Beek-Ubbergen, vlakbij Nijmegen; van daaruit reist zij graag, ze geeft ook les in Zuid-Limburg en incidenteel in Keulen en Düsseldorf in Duitsland en in Linz in Oostenrijk. Het dansen van de 5 Ritmes®, bewegend mediteren, is haar leefstijl geworden.