Bitte nütze Google Translate für Übersetzung/ Please use Google Translate for translation

We dansen 5Ritmes wekelijks op zondagochtend van 10-12 uur. Ik bied deze 5Ritmes dansmeditaties ‘keuze vrij bij mij’ aan (meer info: keuzevrijbijmij.nl)

Aanmelding is bedoeld voor dansers die de 5Ritmes graag willen oefenen, ontwikkelen en verdiepen als draagkracht voor het dagelijks leven. Ik geef les en we doen oefeningen.

Corona aanpassingen zijn:
– 1,5 meter voor wie wil, ook tijdens de dans
– aanmelding en betaling vooraf
– regelmatig handen wassen
– maximaal 20 dansers (incl. mij en crew)

Aanmelding geschiedt online. Klik op AGENDA in de menubalk en kies de dansactiviteit waarvoor je je op wilt geven.  Klik op de aanmeldlink die je bij de informatie vindt.  Vul alle gevraagde gegevens in op het formulier. Als je alle gezondheidsvragen naar waarheid met ‘nee’ kunt beantwoorden ben je van harte welkom. Mocht er een ‘ja’-antwoord bij zijn, dan graag voor deze keer afmelden.  Er komen nog andere keren.

 

TER PLEKKE

In verband met de verplichte QR-scan in de horeca zullen we vanaf zondag 26 september de deur die grenst aan de tuin als zaalingang gebruiken.
Je krijgt nogmaals de gezondheidsvragen te beantwoorden om er zeker van te zijn dat iedereen met wie we dansen allemaal goed gezond is.

Zorg ervoor dat je steeds, ook bij binnenkomst van de zaal, indien gewenst 1,5 meter afstand houdt; houd rekening met elkaar.

Eenmaal in de zaal kun je pas na de wave weer terug; geen heen- en weer geloop van de zaal en weer naar buiten. We gebruiken tijdens het dansen het toilet in de dansruimte en houden hierbij de gewenste afstand van elkaar.

Op lokatie bieden we geen mogelijkheid om om te kleden. Graag in danskleren verschijnen.

Je zult in de zaal langs de randen stippen op de vloer vinden. Een van die stippen is voor jou om je flesje water, je handtas, vestje en je schoenen neer te zetten. Neem geen spullen mee die je niet echt nodig hebt, neem alleen het meest hoognodige mee de zaal in.

Wij zorgen voor een goede, schone zaal, met een kloppende ventilatie en een luchtbevochtiger/ionisatie apparaat voor een schone luchtstroom.

We zorgen voor desinfecteer middelen en vragen je regelmatig je handen te wassen, in elk geval bij binnenkomst en voor je weggaat.