12 juni 2022 Caroline van de Ven

WildernisWave, Kekerdom | 5Ritmes

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/06/2022
10:00 - 12:00

Locatie
Wilderniscafé de Waard van Kekerdom

Categorieën


Bitte nütze Google Translate für Übersetzung/ Please use Google Translate for translation

Van harte welkom! Elke zondagochtend dansen we 5Ritmes in de Waard van Kekerdom, Weverstraat 94, Kekerdom.

5Ritmes dansen is een eenvoudige dynamische bewegingsmeditatie, ontwikkeld door Gabrielle Roth. De 5Ritmes brengen je uit je hoofd in je lijf; ze vormen een dynamische dans zonder passen of structuur; een dans met alles erop en eraan, een dans die beweegt wat er in ons wil bewegen, precies op dat moment.

De vijf ritmes zijn vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en verstilling. Elk ritme heeft een ander karakter; elk ritme spreekt je op een andere manier aan. In elk ritme is er van alles te ontdekken.

5Ritmes dansen is voor elke gender, jong of oud, lenig of stijf, gezond of geblesseerd, vrolijk, verdrietig of boos… Dansen is de sleutel voor heling en verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Praktische informatie:
Locatie: Waard van Kekerdom
Weverstraat 94
6579 AG Kekerdom

10.00-12.00 uur
Prijs: € 18 per keer

Waar we voor staan als jij en ik samen de 5Ritmes dansen:
– Aanmelding en betaling vooraf. Aanmelden kan door de 5Ritmes dansactiviteit van je keuze aan te klikken in de AGENDA. Onder aan de info vind je de aanmeldlink.
– Graag verschijnen in je danskleren, niet omkleden in de ruimte.
– Niet met schoenen aan de dansruimte betreden.
-Mobieltjes op uit/stil en blijven in de tas.
– Meedoen met de 5Ritmes in Kekerdom is niet vrijblijvend. We bewegen de 5Ritmes; geen yoga, contactimpro, tango, biodanza, dating of wat dan ook. Daar zijn andere plekken voor.

– Je kunt je alleen aanmelden als je je committeert aan de regels die gelden en je je bewust bent dat we in Kekerdom de 5Ritmes beoefenen. Ik geef les, we oefenen, we leren hoe we de 5Ritmes in ons lijf kunnen laten groeien en ontwikkelen, hoe we 5Ritmes de basis kunnen laten vormen van ons dagelijks leven.

  • Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.
  • Kom alleen als je goed gezond bent! Laten we zorgen voor onszelf en voor elkaar!

HIER kun je je aanmelden voor deze WildernisWave van 12 juni…

HIER kannst du dich anmelden für diese WildernisWave von 12. Juni…

 

 

Caroline van de Ven

Caroline van de Ven is 5Ritmes® docent en lid van de 5Rhythms Teachers Association (5RTA). Zij werd opgeleid door Jonathan Horan, zoon van Gabrielle Roth, de moeder van de 5 Ritmes®. Voorheen werkte Caroline als fysiotherapeut, klassiek homeopaat en beeldend kunstenaar. Tevens is zij geschoold in Gestalttherapie, lichaamsgerichte therapie, wetenschappelijk medisch onderzoek en diverse dansvormen (klassiek, beat- & jazzballet). Ook deed zij een opleiding Rouwverwerking om mensen in de dans te kunnen begeleiden bij verlies (verlies van een geliefde door overlijden, maar ook verlies van gezondheid, werk, relatie, etc.). Momenteel geeft en organiseert zij 5 Ritmes® lessen, workshops en lezingen. Daarnaast assisteert zij collega’s bij hun workshops in binnen- en buitenland. Haar thuisbasis is in Beek-Ubbergen, vlakbij Nijmegen; van daaruit reist zij graag, ze geeft ook les in Zuid-Limburg en incidenteel in Keulen en Düsseldorf in Duitsland en in Linz in Oostenrijk. Het dansen van de 5 Ritmes®, bewegend mediteren, is haar leefstijl geworden.