17 juli 2022 Caroline van de Ven

Weekend workshop Into the Wild | 5Ritmes

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/07/2022
10:00 - 17:00

Locatie
Wilderniscafé de Waard van Kekerdom

Categorieën


Between the head and feet of any given person is a billion miles of unexplored wilderness. ~ Gabrielle Roth ~

In deze workshop gebruiken we Gabrielle Roth’s 5Ritmes flow, staccato, chaos, lyrical en verstilling als onze betrouwbare gids en aanmoedigende ondersteuning bij onze dans de jungle in, onze eigen jungle, om daar stukjes en beetjes van onze eigen unieke wildernis te verkennen aan de hand van de elementen aarde, vuur, water, lucht en ether.

Met nieuwsgierige ogen en een open hart zullen we de wildernis in ons en om ons heen bewegen en ervaren, zullen we elk element op hun kostbare waarde weten te schatten, zullen we voelen wat elk element ons te bieden heeft en hoe elk element ons dagelijks leven verrijken kan. 

Met de ritmes in ons lijf kunnen we oefenen te vertrouwen op onze avontuurlijke voeten waar ze ook zijn en waar ze ons ook brengen,  leren we waarheidsgetrouw te leven vanuit ons onstuimige, sprankelende hart, oefenen we overgave aan onrustige, vertroebelende draaikolken die in ons leven en nodigen we onszelf uit onze luchtige, speelse ziel onophoudelijk te kietelen.

Deze reis door onze magische wildernis dansen we samen, bewegend naar wie we in wezen zijn, op weg naar het onzichtbare dat ons en de wereld ten diepste verbindt.

Zin om mee te doen? Dat kan als je vijf keer of meer bij mij 5Ritmes hebt gedanst of drie 5Ritmes weekenden workshop ervaring hebt bij mij of andere geaccrediteerde 5Ritmes docenten.

Welkom bij de 5Ritmes workshop Into the Wild!

Data: 15,16 en 17 juli 2022
Vrijdag 14.30-17.30, zaterdag en zondag 10.00-17.00

Prijs: €175, mits aangemeld en betaald voor 26 juni 2022, daarna €190.

Lokatie: Waard van Kekerdom, Weverstraat 94, Kekerdom

Aanmelden kan HIER!

 

DEUTSCH
Willkommen zum 5Rhythms-Workshop Into the Wild!

Termine: 15., 16. und 17. Juli 2022
Freitag 14.30-17.30, Samstag und Sonntag 10.00-17.00.

Preis: 175 €, bei Anmeldung und Zahlung vor dem 26. Juni 2022, danach 190 €.

Ort: Waard van Kekerdom, Weverstraat 94, Kekerdom

Kontaktiere mich bitte, wenn du Fragen hast oder weitere Informationen möchtest.

HIER geht’s zur Anmeldungslink!

Caroline van de Ven

Caroline van de Ven is 5Ritmes® docent en lid van de 5Rhythms Teachers Association (5RTA). Zij werd opgeleid door Jonathan Horan, zoon van Gabrielle Roth, de moeder van de 5 Ritmes®. Voorheen werkte Caroline als fysiotherapeut, klassiek homeopaat en beeldend kunstenaar. Tevens is zij geschoold in Gestalttherapie, lichaamsgerichte therapie, wetenschappelijk medisch onderzoek en diverse dansvormen (klassiek, beat- & jazzballet). Ook deed zij een opleiding Rouwverwerking om mensen in de dans te kunnen begeleiden bij verlies (verlies van een geliefde door overlijden, maar ook verlies van gezondheid, werk, relatie, etc.). Momenteel geeft en organiseert zij 5 Ritmes® lessen, workshops en lezingen. Daarnaast assisteert zij collega’s bij hun workshops in binnen- en buitenland. Haar thuisbasis is in Beek-Ubbergen, vlakbij Nijmegen; van daaruit reist zij graag, ze geeft ook les in Zuid-Limburg en incidenteel in Keulen en Düsseldorf in Duitsland en in Linz in Oostenrijk. Het dansen van de 5 Ritmes®, bewegend mediteren, is haar leefstijl geworden.